Джордж Давидюк - Песни, Свидетельства, Проповедь Год: 2008 (27 апр.)
Страна: США
Жанр: Проповедь
Продолжительность: 01:18:41.388 (141500 frames)
Язык: Украинский (краткое обращение к молодежи - на англ.)
Ведущий: Джордж Давидюк
Описание: Джордж Давидюк - родился и вырос в Америке. Его родители родом с западной Украины...
Здесь Джордж поет несколько из своих новых песен, также рассказывает о поездке в Индию, в частности о том, как ему пришлось кушать рис с индусами, при том без вилки или ложки... Потом говорит проповедь.
Некоторые выдержки из рассказа (я не утруждал себя переводом, так что предоставляю в оригинале):
"Тридцять вісім років (тому назад) ми з Павлом Ходієвичем, з Розою і з Іваном Поповичем розпочали наш скромненький спів в 1970 році. Недавно один дід підійшов до мене: - "О, Джордже! Як я був молодий, я слухав ак твій батько співав." Кажу: - Мій батько не співав." - "Ну, то-то була така й така пісня." Кажу: - "Це я співав."
Також, в цей лютий місяць я був в Індії, там викладав в біблійній школі, вже десятий рік. Раз в рік я їду в Індію по запрошенню. І повели мене вже четвертий раз на колонію прокажених людей...
...і вони запросили мене їсти. Я глянув - велика така каструля, один прокажений великим патиком мішає рис і там виглядало шо куриця пливе - не впевнений... (сміється) І я сказав: - "Дякую вам, але я не голодний." (сміється) ....
... посадили нас на підлогу, де всі прокажені - на бетон. Я не мав тарілочки, то вони розстелили передімною зелений, квадратний листочок від дерева банани. Трошки він був з порохом. Взяли водичку і так "санітарно", своєю рукою обтерли мою "мисочку". Я терплю. Я в Америці роджений, такшо... Я не виріс в селі, я в місті виріс. Для мене, це все новина - відкрив, розставив свої очі великі, дивлюсь - що буде? (сміється) Помолились... і так з зложеними ногами як вони сидять.... Нема не ложки, не відельця, не ножа! Навіть chopsticks (палочки) китайських не дали. Ну, принаймі, то... як їсти? Глянув на ліво, глянув на право - вони руками рис їдять...
Ще один нюанс. Коли ми були прошлого літа в селищі Степань...
... бачу таку картину - молода дівчина пасе корови, десь тридцять корів. І має дручка в одній руці, і б'є одну корову по-спині, щоб вона відійшла від дороги - нормально, так як треба. А в другій руці тримає мобільний телефон і розмовляє. (сміється) Я думаю - ну нічого собі - сучасна Україна."
Через зелений ліс, біля струменю води
Іду по стежці в рідному селі
Лунає спів пташок, чути запах - часничок
Як приємно бути в рідному селі.
В рідному селі! О, як добре мені!
Як згадаю що я тут народивсь
Де корови я пас і чув крик журавлів -
Як приємно бути в рідному селі.
Качество: DVDRip
Формат: AVI
Видео кодек: DivX
Аудио кодек: MP3
Видео: 512x384 (1.33:1), 29.970 fps, DivX Codec 5.x or 6.x ~999 kbps avg, 0.17 bit/pixel
Аудио: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~192.00 kbps avg
Размер: 677.30 Mb ( 710 203 392 bytes )
| George Davidiyk - pisni, propovid' [LifeCity.tv].avi.torrent |
| Трекер: |
Зарегистрирован |

Download
13 KB
|
| Статус: |
* не проверено
|
| Зарегистрирован: |